sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Suntem ceea ce mancam

O intuitie uimitoare a generatiilor trecute este acum
confirmata de stiintele nutritioniste.
Acestea au aratat ca ceea ce s-a numit candva
”Doctrina semnaturilor” era in mod uimitor foarte
corect.
Acum, aceasta afirma ca mancarea integrala are un
tipar care se aseamana cu un organ din corp sau cu ofunctie fiziologica si ca acest tipar actioneaza ca unsemnal sau ca un semn, in functie de beneficiul pecare mancarea il ofera consumatorului.
In continuare va prezint o lista de exemple de
semnaturi ale hranei integrale.

-MORCOVUL.
O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman… Stiinta demonstreaza acum ca morcovii marescconsiderabil fluxul sanguin catre ochi si functia acestora.











-ROSIA.
O rosie are patru compartimente si este ro sie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana pura pentru inima si sange.
Alimentele de culoare roşie (roşiile, pepenele roşu) conţin lipocen,
substanţă care apără organismul contra bolilor de inimă. Consumând frecvent aceste alimente, riscul producerii unui atac de cord scade cu 50 la sută, este prevenită apariţia cancerului cervical şi de prostată.










-STRUGURII.
Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca struguriisunt o hrana revitalizanta substantiala pentruinima si sange.
















-NUCA.
O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga: creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.










-FASOLEA.
Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani.













-TELINA.
Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile. Aceste alimente completeaza nevoile scheletului corpului nostru.













-VINETELE, AVOCADO SI PERELE.
Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii– si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapade kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerulcervical. Si cat de profund e asta?… Ii ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt.





-SMOCHINELE.
Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul despermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina.











-CARTOFII DULCI.
Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar si chiar elibereaza indexul glicemic
la
diabetici













-CITRICELE.
Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.












-CEAPA.
Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochilor.













-CONCLUZII.
Au fost citeva exemple, dar ele pot continua cu o infinitate de alte plante care studiate si sintetizatein derivati naturali specifici vor

reprezenta medicamentele viitorului.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu